Safety ingeniør søges til rumfartsindustrien

Jobbeskrivelse                                 

Vi søger en dygtig, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst safety ingeniør.

Med reference til Team Lead bliver din primære opgave at varetage risikoanalyse og safety dokumentation, i forbindelse med, vores udviklingsprojekter. Herunder ligger at varetage koordinering, de forskellige afdelinger imellem, i forhold til design af safety relaterede elementer og ikke mindst kontakten til de eksterne safety organisationer (f.eks. ESA og NASA). Herudover vil du skulle bidrage til det ingeniørmæssige arbejde indenfor dit ingeniørspeciale. Du skal forvente at en stor del af arbejdet består af teknisk dokumentation på engelsk, hvorfor det forventes at du er flydende i skrift og tale.

Jobbet indbefatter bl.a.

  • Koordinering af safety og risikoanalysen for alle projekter i samarbejde med de tre udviklingsafdelinger.
  • Safety dokumentation og proces i henhold til ESA- og NASA-standarder.
  • Varetage kommunikationen med safety organisationerne hos ESA og NASA.
  • Teknisk dokumentation i forbindelse med safety reviews, risiko analyse og håndtering.
  • Support til udviklingsafdelingen indenfor dit ingeniørspeciale.
  • Support til kvalitetssikrings-afdelingen for relaterede emner i forbindelse med support og drift af QMS i henhold til BS EN9100:2009/AS9100C standarden.

Erhvervserfaring                           

Du er fagligt dygtig med praktisk erfaring indenfor safety eller relevant ingeniørmæssig baggrund i mekanik eller elektronik. Du er god til teknisk engelsk dokumentation. Du er en holdspiller og har et organisatorisk talent for at formidle opgaver og drive dem fremad. Erfaring med sikkerhedsopgaver, funktionel safety fra procesindustrien, CE eller UL godkendelser og lignende anses som et plus. Erfaring fra længere ophold i engelsktalende lande er en fordel.

Personlige egenskaber                

Du er holdspiller med selvstændigt drive, er struktureret i din arbejdsform og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt.  Du har et godt humør. Du er kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret og når der er fart på, formår du at holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket. Du tager ansvar, er serviceminded, god til at prioritere og er generelt på forkant med opgaverne.

Sprog: Flydende engelsk i skrift og tale et krav.

Start dato: Snarest muligt.

Arbejdssted: Danish Aerospace Company, Odense

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i udvikling, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere, der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifik design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til rumfart. Til dato er omkring 3,2 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet. Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN9100:2009/AS9100C som er den anerkendte standard på området.

Ansøgningsfrist: Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

Ansøgning sendes til: Sendes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontaktperson: Poul Knudsen, Telefon:  63 10 70 15