Jobbeskrivelse

 

Vi søger hurtigst muligt en dygtig svagstrømsingeniør til udviklingsopgaver indenfor følgende arbejdsområder:

  • Elektronisk systemdesign og implementering
  • Analog og digital design
  • Power electronics design and motor control
  • Schematics og PCB Layout (PADS)
  • Kredsløbssimulering og simulering/design af reguleringssystemer
  • Overholdelse af space standarder primært på E-området
  • Dokumentation
  • Produktionsforberedelse og support
  • Verifikation og validering


Du vil blive tilknyttet elektronikafdelingen og vil blive involveret i en række forskellige opgaver i et tværfagligt miljø. Deltagelse i alle produktfaser fra specifikation, design, udvikling, fremstilling, afprøvning og dokumentation i vores mange forskellige, udfordrende udviklingsprojekter. Du vil komme til at arbejde målrettet i forhold til det interne kvalitetssikringssystem for at overholde alle krav internt samt fra et strengt standardiseret rumfartsområde. 

Erhvervserfaring

Du er faglig dygtig med god og bred elektronik kendskab og forståelse inden for forskellige hardware discipliner. Kendskab til embedded programmering, praktisk erfaring med routning af PCB’er eller produktionsprocessor som montering og lodning anses som et plus. Solidt engelsk evt. erfaring fra længere ophold i engelsktalende lande er også en fordel.

 

Personlige egenskaber

Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform og er god til at se helheden i problematikker og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du trives desuden i tværfaglige grupper og deltager med et godt humør og en veludviklet humoristisk sans. Personligt er du desuden kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret. Når der er fart på, formår du at holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket. Du tager ansvar, er serviceminded, god til at prioritere og er generelt på forkant med opgaverne.

Sprog
Du taler og skriver flydende engelsk

Start dato
Snarest muligt

Arbejdssted

Danish Aerospace Company, Odense

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart og andre ekstreme miljøer.

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i design, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart, og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor både mekanik, elektronik og software der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til bemandet rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN ISO 9001:2015, BS EN 9100:2018 technically equivalent to AS9100D som er den anerkendte standard på området.

 

Ansøgningsfrist
Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind.

Ansøgning sendes til
Sendes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Kontaktperson
Emil Kørner, Electronics R&D Manager, Telefon 63 10 70 12