Jobbeskrivelse                               

Vi søger hurtigst muligt en kompetent og omhyggelig tekniker/montør til alle former for produktion af elektronik og integration af systemer herunder kabelnet.

 

 Følgende primære arbejdsområder kan nævnes:

 • Lodning af PCB’er
 • Fremstilling af kabler og kabelnet
 • Integration og samling af produkter
 • Modifikation af OTS hardware (off the shelf)
 • Udførelse af produktionstest og kvalitetskontrol
 • Udførelse af acceptance tests og verifikation
 • Dokumentation
 • Vedligehold, kalibrering og service
 • Fejlfinding og diagnosticering
 • Produktionsforberedelse og support for prototyper
 • Feedback på processer til ingeniør afdelingen og PA/QA

Du vil blive tilknyttet elektronikafdelingen og vil blive involveret i en række forskellige opgaver i et tværfagligt miljø. Fremstilling af elektronik, både oplodning af print og fremstilling af kabler, vil være din hovedfunktion. Stor erfaring med lodning er en forudsætning, da det er påkrævet for optagelse på den videre certificering i lodde, crimp og inspektion i henhold til det Europæiske Rumagenturs standarder herfor. Feedback og samarbejde imellem ingeniørafdelingen og produktion er essentielt og du vil blive inddraget i design processer, i forbindelse med, produktionsrelateret og forberedende materiale.       

Du vil komme til at arbejde ud fra det interne kvalitetssikringssystem, for at overholde samtlige krav i alle produktionsfaser fra fremstilling, integration og afprøvning og dokumentation heraf. Du vil fungere som bindeled imellem designer og produktion, og yde support og feedback til forbedring af arbejdsprocedurer og processer.

 

Erhvervserfaring                           

Du er uddannet som elektronikfagtekniker, montør eller ækvivalent hertil. Du er faglig dygtig med god og bred elektronik kendskab og forståelse, og kan dokumentere praktisk erfaring med lodning.

Der vil i forbindelse med stillingen være årlige certificering/re-certificeringskurser, afholdt i Ålborg, i de essentielle arbejdsprocesser lodning, crimp, inspektion, og reparationer.

 

Personlige egenskaber                

Du er kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret. Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform, er god til at se helheden i problematikker og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du trives desuden i tværfaglige grupper og deltager med et godt humør og en veludviklet humoristisk sans. Du tager ansvar, er serviceminded, god til at prioritere og er generelt på forkant med opgaverne.

 

Sprog                                               

Du taler og skriver flydende engelsk.

 

Start dato                                       

Snarest muligt.

 

Arbejdssted                                   

Danish Aerospace Company, Odense

 

Danish Aerospace Company er en højteknologisk virksomhed, der arbejder med avanceret medicinsk udstyr og andre tekniske områder primært inden for rumfart.

 

Vores produkter er baseret på mange års specialiseret forskning og udvikling. Dette består i design, integration og anvendelse af såvel nye som etablerede medicinske teknologier til de udfordringer og anderledes betingelser, der findes i rummets vægtløshed. Disse produkter er med til at bringe teknologien fra rumfart, og erfaring fra ophold i rummet, ned på Jorden til gavn for almindelige mennesker.

 

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor både mekanik, elektronik og software der leverer avancerede tekniske produkter og teknisk service til vores kunder. Vi specialiserer os i kundespecifikke design, udvikling, produktion, certificering, vedligeholdelse, afprøvning og drift af medicinsk udstyr til bemandet rumfart. Til dato er omkring 3 ton af firmaets udstyr blevet sendt i rummet.

 

Firmaets kvalitetssystem er certificeret i henhold til BS EN9100:2018/AS9100D som er den anerkendte standard på området.

 

Ansøgningsfrist                             

Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge de kommer ind.

 

Ansøgning sendes til                    

Sendes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kontaktperson                               

Emil Kørner, Electronics R&D Manager

Telefon:  63 10 70 12